Jul & nyårsfirande i norr!

Den 18 december bar det iväg norrut :-) Vi övernattade i Brunflo hos Monica, Bertil & Bobby. Lämpligt att få övernatta efter ca 62 körda mil! Hos Monica & Bertil var det rena hotellet, suveränt god mat, gott vin, trevligt umgänge och färdigbäddade sängar. Suveränt med goda vänner :-) På lördagen fortsatte vi så norrut...Stina, Tikki och Aigo blev upphämtade i Storuman för vidare färd norrut och jag vände om för att tillbringa några dagar i Lillviken hos min pappa och bror.
I Lillviken var det (liksom överallt) kallt...brrr...Var ute och körde skoter en dag i -25graders kyla. Det gick ganska bra eftersom man har hjälm med visir och handtagsvärmare på skotern!! En dag var jag in till flata och passade på att hälsa på några vänner.
Den 23 december for jag, Noicy och lilla löpande Ila vidare till Kåbdalis(ytterliggare ca 46 mil norrut)  för jul och nyårsfirande tillsammans med Stina mfl :-)   Där var det oxå(liksom överallt) kallt...Blev inte så mycket utevistelse där utan istället mest inneaktiviteter. Mkt spel och film!!  En dag var vi dock in till Piteå för att leverera renkött och hälsa på borderterriervänner :-) Åkte hemmåt mot Sågtorp den 7:e januari efter att ha parasitgästat Rune & Ellikari i 2,5 vecka(skojar bara).


Rådjursutfodring på andra sidan sjön i KåbdalisAigo med ett stooort köttben!Axa och Tjapp, två av hundarna i hushållet i Kåbban

Kommentarer
Postat av: ElliKari

Roligt att ha er här så länge, men du glömde berätta att i hushållet i Kåbban bor det 3 Östlaikor och en renvallare varav laikatiken Axa löpte samtidigt med lilla Ila, men allt går med rätta viljan fast hanhundarna var lite "hormoniella" det var bara coola Noicy som tog allt med ro som vanligt och lilla Aigo som flängde runt utan några problem i världen. Ha det så bra, vi kommer ju snart och våldgästar er, fast utan vår hundflock.// ElliKari

2010-01-10 @ 23:52:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0