Ja se det snöar...:-)

Jahaja...idag har det vräkt ned snö hos oss!! Vi har nästan snöat fast här ute i torpet, nä bara skojar, nog har man varit med om värre. Vi har dock fått mellan 15-20 cm pudersnö och det snöar fortfarande men nu börjar det slå om till plusgrader så nu övergår det till blötsnö :-(    Det verkar som det varit en hel del incidenter i trafiken runtomkring!!


Vi var ute och gjorde våra ärenden från morgonen idag. Stina bjöd på caféfrukost idag - det blev leverpastejmacka, lussebulle och en te för min del - det var gott!!
Vi har b la varit till veterinären med Aigo och Tikki. Aigo fick sin 12veckorsvaccination och Tikki gav ett blodprov för vidare kontroll om den tidigare rabiesvaccinationen tagit. När vi sedan kom hem till torpet tog vi och klippte klorna på alla hundarrna och sedan var det snöskottning som stod på schemat.


Så här vintrigt såg det ut hos oss idag :-)

Kommentarer
Postat av: eva

visst är det härligt äntligen snö vitt o ljust :)

2009-12-16 @ 18:21:44
Postat av: Maria i Hammerdal

Härligt med snö... och även här har det kommit någta cm.Ni ska väl i alla fall inte ha några problem med körning i vinterväglg, norrlänningar av födsel och hejdad vana som ni är :o)

2009-12-20 @ 22:22:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0