Påskhelg!!

Påskhelgen tillbringades i Lillviken hos min pappa och bror. Stina, jag och hundarna hade dock eget boende i stugan på gården. Packningen transporterades ned med skoter och kälke...Det är lite gammeldags i stugan, vedspis, inget vatten på vintern och torrdass...men vad gör det när det är mysigt och men kan gå upp till huset och duscha ;)


Stugan

På påskafton skotrade vi över Flåsjön till pimpeltävlingen i byn Siljesåsen. Pimpeltävlingen gick väldans bra :)) Jag kom trea av ca 105 deltagare med 1638g fångad fisk, min bror Lars kom fyra med 1608g och Stina hamnade oxå på prisplats med 225g. Jag missade priset för dagens största fisk med 24g vilket grämer mej lite...Jag vann en elektrisk knivslip av märket OBHNordica. Brorsan valde en mackgrill och Stina en reflexväst från Pinewood. Fina priser alltså :)) Sedan skotrade vi hem och pappa hade ordnat med middag, vilken fantastiskt dag!

På påskdagen skotrade vi iväg till Stortjärna mest för nöjes skull i det vackra vädret :)  Vi tänkte att vi skulle försöka dra upp några storabborrar med kilovikt...men denna dag ville det sej inte riktigt, kanske var det för vackert väder...Stina körde min skoter med Tikki(Lappstintans Martini) på sätet, jag åkte kälke med Aigo(Lappstintans Icebreaker) bakom brorsan skoter. Ila(Bombax Jokasta) & Noicy(bombax Noicy) fick stanna hemma denna skotertur men de fick annan aktivitet senare på dan' .

Stina provar fiskelyckan!


Jag och Aigo njuter av solen tillsammans...


Lars fångade dessa fina abborrar :)


Tikki & Aigo busade mest hela tiden!

Annandagpåsk använde vi till att hälsa på släktingar och vänner. På kvällen gick vi till grannarna Arvi och Berit(vet inte om jag stavat namnen rätt) och surrade, åt godis och drack lite vin...Vi tittade oxå på Berits vackra akrylmålningar, fantastiskt fina :) Vi hade mycket trevligt!

På tisdagen packade vi ut oss och fortsatte vidare till Kåbdalis!


Kommentarer
Postat av: Maria i Hammerdal

Vilken härlig påskhelg ni verkar ha haft. Själv hade jag lite problem att ta mig ut pga min "klumpfot".Kan hålla med på att det var bra vinster på pimpeltävlingen... en OBH-knivslip fick jag i julklapp för nåt år sedan och den är verkligen bra.// Maria

2010-04-16 @ 00:55:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0