Vildsvinssafari :)

Igår var Stina, ElliKari och jag in till Malmköping för middag hos Ingrid. Därefter blev det en sväng till Maj & Gunnar på Kaffe och jätteperfekt kalvdans. Där såg vi på fotboll och spelade kortspelet "en kort och en lång" till efter tolvslaget.

Vi begav oss hemmåt men av ren ingivelse så åkte vi en extra sväng mot Skedevi och Sofielund på vildsvinssafari. Vi stannade först bilen efter vägen och gick ut och lyssnade...vi hörde mycket tydligt flera vildsvin som bökade och grymtade alldeles nära. Efter en stunds väntan och inget svin kom ut över vägen så åkte vi vidare. Längre bort fick vi så se några svin ute på ett nyslaget gärde.  En riktigt stor galt!! Vi klev ur bilen och när han märkte oss knyckte han på svansen och så bar det iväg. Ruskigt vad de springer fort!
Vi for vidare till en utfodringsplats och precis när vi kommer så rusar det iväg tre hondjur, minst en sugga, de andra gyltor? och en massa små kultingar (ca12st). Kultingarna var inte större än en borderterrier och de sprang för allt vad de var värda. Ruskigt vad de springer fort!! :))

Förutom svin såg vi också räv, två grävlingar och en padda. Givande nattrunda skulle man kunna säga:)  Ankomst till torpet 02.30 å då var det snabbt sänglägeför att orka flyttstäda på dagen. Tyvärr blev det inga bilder från safarit eftersom det var en impuls och inga kameror fanns med i bilen.Dessutom blir det inte så värst bra foton när det är så pass mörkt. Jaja.. man kanske åker tillbaka å provar att fotograferar också
.
So long på ett tag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0